Wanderlust Istra Hostel Pula

Hostel sa bazenom uz vrhunsku uslugu
Povoljan smještaj u Istri (Pula) uz usluge viskoke klase

POVOLJAN HOSTEL UZ USLUGE VISOKE KLASE

Pomoći ćemo Vam upoznati magičnu Istru koju volimo i dobro poznajemo. Pružiti ćemo Vam provjerene i detaljne informacije uz potpuno besplatne organizacijske usluge.

Wanderlust hostel Istra - group hostel

Wanderlust hostel Istra je po vrsti smještaja je kuća za odmor, odnosno tzv. Group Hostel (hostel za grupe), koja je usmjerena isključivo na grupne posjete gostiju. Naša kuća za odmor s bazenom locirana je na rubnom dijelu Šišana, okolica Pule, mirnome i tihom području koje odlikuje poznata visoka razina sigurnosti karakteristična za Istru i nalazi se na adresi: Giuseppe Tromba 56 A, 52204 Šišan, Ližnjan.

Za Vaš idealni odmor!


Volite more i sunce, no željeli biste istodobno upoznati sve čarobne ljepote Istre?

Pomoći ćemo Vam i pružiti provjerene i detaljne informacije uz potpuno besplatne organizacijske usluge. Kriteriji za naše preporuke: izvornost ambijenta i kvaliteta usluge po pristupačnim cijenama.

Sve je veoma jednostavno. Kao rođeni istrijani dobro poznajemo i volimo našu Istru. Zato sa veseljem dijelimo naše spoznaje i time Vama omogućujemo upoznavanje najboljeg što Istra pruža. Uz to Vas i povezujemo s različitim davateljima usluga (prehrana, sportske aktivnosti, ture i izleti…) i za vas dogovaramo detalje, a sve prema Vašim najljepšim željama.

Želimo da se s odmora vratite puni dojmova i doživljaja koji će Vam zauvijek ostati u lijepom sjećanju!

Govorimo hrvatski i njemački, i služimo se engleskim i talijanskim jezikom.

Možete nas kontaktirati:

Telefon: 00385 98 420 515
E-mail: dragica.wanderlust@gmail.com
Adresa: Giuseppe Tromba 56 A, 52204 Šišan, Ližnjan